Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дороги області розчищають 218 одиниць спецтехніки та 255 робітників

Дороги області розчищають 218 одиниць спецтехніки та 255 робітників

За останню добу для оброблення проїжджої частини шляхів державного значення використали майже 2000 кубометрів піщано-сольової суміші та 400 тонн солі.

«Проїзд автотранспорту забезпечено на усіх автомобільних дорогах загального користування державного значення Харківської області», - повідомили в обласній Службі автомобільних доріг.

За інформацією дорожників, найбільш інтенсивні опади – в Зачепилівському, Великобурлуцькому, Кегичівському, Красноградському, Краснокутському, Лозівському та Сахновщинському районах.

«Тут робота спрямована на очищення проїзної частини та ліквідацію снігових переметів, - відзначили в САД. – Загалом на дорогах працює 218 одиниць спецтехніки та 255 робітників. Дорожні підприємства працюють на всіх напрямках, особлива увага спрямована на маршрути з найбільшою інтенсивністю руху та на аварійно небезпечні ділянки (спуски, підйоми). Протягом доби на оброблення доріг протиожеледними матеріалами було використано 1991 кубометр піщано-сольової суміші та 395 тонн технічної солі».

Традиційно дорожники просять водіїв великовагового транспорту по можливості обмежити пересування на період негоди та зачекати на спецмайданчиках

Якщо на дорозі виникла надзвичайна ситуація, по допомогу можна звернутися за номером диспетчера САД: (057) 336-77-00.