Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

135 офіцерів отримали дипломи Академії Національної гвардії України

135 офіцерів отримали дипломи Академії Національної гвардії України

Випуск молодих нацгвардійців відбувся на Меморіалі Слави в Харкові. У заході взяв участь голова ХОДА Олексій Кучер.

«Ви великі молодці! Ви подолали серйозний шлях для того, щоб сьогодні отримати ці дипломи. Але пам'ятайте, що попереду – ще більш серйозний шлях. І далі все залежить від вас – від кожного з вас», - звернувся до офіцерів Національної гвардії керівник області.

Олексій Кучер привітав батьків випускників та викладачів Національної академії Національної гвардії України. Голова ХОДА разом із керівництвом академії вручив дипломи випускникам вишу.

Довідково. Національна академія Національної гвардії України майже 90 років готує військових спеціалістів різних кваліфікацій. З 2013 року можливість навчатися в академії не лише за цивільними, а й за військовими спеціальностями отримали дівчата. Підготовка офіцерів в академії здійснюється на 5 факультетах: оперативно-тактичному, командно-штабному, гуманітарному, факультеті логістики та київському факультеті, що готує фахівців за спеціальностями «право» та «державна безпека». Поряд із курсантами на факультеті логістики та гуманітарному факультеті навчаються студенти.