Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Через вітряну погоду на Харківщині з проїжджих частин прибирають повалені дерева

Через вітряну погоду на Харківщині з проїжджих частин прибирають повалені дерева

До цих робіт залучено понад 20 робітників Служби автомобільних доріг у Харківській області.

Цієї доби пориви вітру в області сягали 30-35 м/с. У результаті циклону протягом ночі й зараз дорожники ліквідовують наслідки негоди. Повалені дерева та гілки прибирають з проїжджої частини державних доріг у чотирьох районах області: Ізюмському, Дергачівському, Вовчанському та Валківському. Залучено понад 20 робітників. Роботи тривають.

Усіх водіїв дорожники попереджають про небезпеку, яка виникає через негоду.

«На дорозі необхідно бути максимально уважними та обережними, дотримуватися дистанції і не здійснювати обгону та різких маневрів, - радять у Службі автомобільних доріг. - Під час сильного вітру небезпечно перебувати поруч або залишати транспортні засоби поблизу старих будівель, старих сухих дерев, слабо укріплених конструкцій, під рекламними щитами і лініями електропередачі».

Також у САД повідомили, що протягом доби на дорогах області працювало 59 одиниць спецтехніки (у роботі – 6 од., на чергуванні - 53 од.).

«Для оброблення доріг протиожеледними матеріалами було використано близько 15 куб. м піщано-сольової суміші. Стан покриття на дорогах – мокрий, - надали інформацію дорожники. - При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00».