Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбудеться «Гопакфест»

На Харківщині відбудеться «Гопакфест»

Фестиваль українського танцю пройде 30 листопада в Палаці культури залізничників.

До Харкова на свято українського мистецтва з’їдуться майже 600 танцюристів з семи областей України віком від 10 до 65 років. Крім танцювальної програми, гості фесту зможуть побачити показові виступи з національних бойових мистецтв у категоріях «однотан» та «двотан». Свої бойові навички продемонструють вихованці семи різних шкіл національних бойових мистецтв.

У журі фестивалю - видатні діячі української хореографії: Борис Колногузенко, Карина Островська, Ольга Лиманська, В'ячеслав Вітковський, Олександр Нестеров, Валерій Шкоріненко та відомі майстри національних бойових мистецтв.

Усі заходи фестивалю транслюватимуться в режимі онлайн на інтернет-каналі «ПІКУ‐ТВ» з проведенням голосування на приз глядацьких симпатій.

Місце проведення: Палац культури залізничників (вул. Велика Панасівська, 83-А). Початок конкурсної програми – о 10:00. Початок гала-концерту - о 19:00. Телефон оргкомітету – (097) 076-65-48.

Захід проводиться за підтримки ХОДА, КЗ «Харківський обласний центр молоді» та Харківського обласного осередку Національної хореографічної спілки України.