Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олексій Кучер провів особистий прийом громадян

Олексій Кучер провів особистий прийом громадян

Під час особистого прийому громадян одним з найпопулярніших питань став ремонт доріг на території регіону.

Так, житель селища Печеніги просив керівника ОДА про ремонт дороги по вулиці Карапиша в населеному пункті.

«Я звертаюся до вас від імені Печенізької громади. У нас одна вулиця - в катастрофічному стані, вона з’єднує дві центральні вулиці, на яких розташовані всі важливі соціальні заклади, - зазначив заявник. - Там дуже велика інтенсивність руху».

Чоловік відзначив, що проєктну документацію розробляли з 2014 року, проте досі ремонту на ділянці комунальної дороги не було.

Олексій Кучер поставив завдання директору ДП «Дороги Харківщини» Ігорю Турченку, який також був присутній на прийомі, негайно відреагувати на запит, вивчити питання та включити цю дорогу до переліку ремонтів на наступний рік.

Також до голови Харківської області звернулись з питаннями надання населенню якісної медичної допомоги. Для налагодження системної роботи голова ХОДА поставив завдання не тільки знайти можливості для вирішення питання в рамках наявного бюджету області, а й налагодити зв’язок з благодійними організаціями.

«Крім допомоги, яку може виділити обласний бюджет, необхідно залучати кошти благодійників, - сказав Олексій Кучер. - Насправді, є багато благодійних фондів, які мають бажання та можливість надати матеріальну допомогу жителям Харківської області».

Усі звернення жителів області керівники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації взяли на особистий контроль.