Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев привітав колектив Харківського радіотехнічного коледжу з 75-річчям закладу

Анатолій Бабічев привітав колектив Харківського радіотехнічного коледжу з 75-річчям закладу

Святкова церемонія відбулась 1 листопада в приміщенні зали ДК поліції.

«Вітаю всіх студентів, випускників різних років та педагогів коледжу від імені керівниці області Юлії Світличної з цією ювілейною датою, - звернувся до присутніх Анатолій Бабічев. – Дуже важливо, що в закладі постійно впроваджуються інновації в навчальний процес, при цьому зберігаються й багаторічні традиції. Усі ті спеціальності, за якими ви готуєте учнів у колежі, вкрай актуальні сьогодні. Нехай знання, які тут отримують майбутні фахівці, допоможуть їм влаштувати власну кар’єру та змінити на краще Харківську область та Україну в цілому».

Також Анатолій Бабічев нагородив кращих фахівців за трудові здобутки та високий професіоналізм відзнаками ХОДА.

Директор Харківського радіотехнічного коледжу Костянтин Стрюк підкреслив, що для навчального закладу 75-річний вік – це «молодий ювілей».

«Увесь педагогічний колектив працює на одну мету – підготовку студентів до самостійного життя, щоб вони стали справжніми професіоналами та гідними громадянами України», - сказав Костянтин Стрюк.

Довідка. Харківський радіотехнічний коледж готує молодших спеціалістів для підприємств комп’ютерної сфери різних форм власності. Молодь опановує тут 6 сучасних спеціальностей: інженерія програмного забезпечення, комп’ютерна інженерія, телекомунікації та радіотехніка, галузеве машинобудування, прикладна механіка, електроніка.

У 2019 році Харківський радіотехнічний технікум отримав статус коледжу. Наразі у цьому закладі навчаються близько 1200 студентів; навчальний процес забезпечують понад 70 кваліфікованих викладачів, які мають високий професійний і науково-методичний рівні.