Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

2 жовтня за вирішенням питань, що переважно стосувалися земельних відносин та пасажирських перевезень, звернулось понад 10 жителів Харківщини.

Так, один із заявників під час особистого прийому повідомив, що як учасник АТО він має право на отримання ділянки у власність, але у сільській раді йому повідомляють, що землі немає.

«Зараз можна через інтернет побачити вільні ділянки на території сільської ради, і на карті я бачу, що такі ділянки є», - зазначив заявник.

Перший заступник голови ХОДА доручив представникам Держгеокадастру в Харківській області, які були присутні під час особистого прийому громадян, надати роз’яснення щодо земельних ділянок. Він зазначив, що учасники АТО мають першочергове право на землю, яку вони захищали. І до Дня захисника України близько 200 воїнів та їх сімей отримали землю для особистого господарювання, ще 11 взяли участь у жеребкуванні.

Також під час особистого прийому до Марка Беккера звернулися з проханням сприяти організації пільгового перевезення пасажирів на автобусних маршрутах Харківської області.

Усі питання, що були озвучені під час прийому громадян, Марк Беккер пообіцяв детально вивчити та надати заявникам відповіді й можливу допомогу в рамках законодавства України.