Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

4 жовтня вдруге відбудеться Форум лідерів змін Харківської області

4 жовтня вдруге відбудеться Форум лідерів змін Харківської області

Цього року девіз, під яким проходить захід, – «Почути кожного», а наскрізною темою є «Солідарність та взаємодія НДО, влади та бізнесу – запорука сталого розвитку».

«Останні вибори показали, що люди хочуть оновлення еліт. Часто кажуть, що в нас немає нових людей, нових осіб, які здатні реалізовувати необхідні реформи. Ми хочемо довести зворотне і презентувати громадськості нових лідерів, їх проєкти, їх успіхи. Окремо ми хочемо поговорити про те, як громадські лідери можуть змінювати країну вже сьогодні», – говорить керівник проєкту та президент «Асоціації приватних роботодавців» Олександр Чумак.

Протягом дня будуть обговорюватись такі питання: яким чином досягати дієвих змін в складних умовах, як долати кризи та перепони на шляху до досягнення мети, які управлінські технології можна використовувати, як надихати і вести за собою людей і де самому знаходити мотивацію для досягнення амбітних цілей.

У ході форуму пройде три панельні дискусії:  

1. « Креативні індустрії як чинник місцевого економічного та гуманітарного розвитку», модератор: Артем Коновалов – «Центр розвитку громад», експерт з інституційного розвитку організацій громадянського суспільства;

2. ProjectLab – можливість для громадських організацій та діячів, представників мікро- та малого бізнесу, представників ОТГ тощо презентувати свої проєкти;

3. «Роль громадянського суспільства за нових політичних реалій». Модератор: Юлія Біденко – кандидат політологічних наук кафедри політології ХНУ ім. В.Н. Каразіна.

Серед спікерів цьогорічного форуму - Андрій Колос – директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації.

Організатори заходу: Громадська спілка «Харківська агенція місцевого економічного розвитку», Харківська обласна державна адміністрація, «Асоціація приватних роботодавців» при підтримці European Endowment for Democracy (EED).

Реєстрація 

Захід пройде у конференц-холі стадіону «Металіст» (вул. Плеханівська, 65).

Контакти: info@forum-kh.org

Сайт форуму: forum-kh.org

Теги