Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер привітав керівництво та колектив ДП «ГИПРОКОКС» з 90-річчям від дня заснування

Марк Беккер привітав керівництво та колектив ДП «ГИПРОКОКС» з 90-річчям від дня заснування

Святкові заходи відбулись 6 вересня в приміщенні ХНАТОБу імені Миколи Лисенка.

Перший заступник голови ХОДА Марк Беккер від імені керівниці області Юлії Світличної привітав колектив підприємства з ювілейною датою. Він зазначив, що за довгу історію Державне підприємство «Державний інститут по проєктуванню підприємств коксохімічної промисловості» став гордістю Харківської області та лідером галузі. 

«Сьогодні ви з впевненістю дивитесь у майбутнє, ваші високі досягнення і здобутки сприяли не тільки розвитку та підйому інституту, але зростанню іміджу Харківської області як в Україні, так і поза її межами. Ми вдячні колективу за роботу, і у цей святковий день хочеться побажати вам нових перемог та ідей, мудрих рішень та щоб на вашому шляху не було ніяких перепон. Щастя, здоров’я та миру всім присутнім», - привітав присутніх Марк Беккер.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток коксохімічної промисловості України, створення новітніх технологій та з нагоди 90-річчя з дня заснування інституту найкращі працівники були нагороджені почесними грамотами та Подякою голови ХОДА.   

У свою чергу, директор ДП «ГИПРОКОКС» Віктор Рудика подякував ХОДА за багаторічну підтримку унікального інституту. За його словами, зі свого боку, колектив ДП буде й надалі робити все для подальшого розвитку та укріплення наукового потенціалу Харківщини.

«Ім’я інституту, його престиж, його марка складені з таланту працелюбних, розумних та відповідальних працівників. Це люди з особливої когорти коксохіміків, які здатні подолати найскладніші перешкоди. Сьогодні наше першочергове завдання - зберегти надбання інституту та продовжити славні традиції досягнення колективу. Так, за останній п’ятирічний період обсяг капітальних інвестицій зріс у 3 рази, а заробітна плата - у 2,5 рази. Інститут розвивається - продовжується вдосконалення традиційних коксохімічних технологій, розробляються альтернативні», - сказав Віктор Рудика.

Церемонію привітань та нагороджень продовжив святковий концерт.