Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження від 20 травня 2010 року № 238 "Про участь Харківської області у Всеукраїнському конкурсі "Кращий вітчизняний товар року"

Про участь Харківської області 

у Всеукраїнському конкурсі

«Кращий вітчизняний товар року»

 

Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2005 року №1337/2005 «Про вдосконалення проведення виставково-ярмаркових заходів у Національному комплексі «Експоцентр України», з метою забезпечення гідної участі Харківської області у Всеукраїнському конкурсі "Кращий вітчизняний товар року", представлення на конкурс кращих наукових розробок, зразків продукції та послуг, просування продукції харківських товаровиробників на внутрішній і зовнішній ринки України:

1. Покласти відповідальність за підбір та участь підприємств, наукових, учбових, банківських закладів, інших установ і організацій районів, міст області у Всеукраїнському конкурсі "Кращий вітчизняний товар року" на:

галузеві управління облдержадміністрації: Головне управління економіки, Головне управління освіти і науки, Головне управління агропромислового розвитку, Головне управління промисловості, транспорту і зв'язку, Головне управління зовнішньоекономічних зв'язків та європейської інтеграції, Головне управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури, Головне управління охорони здоров'я, управління містобудування та архітектури, управління паливно-енергетичного комплексу, управління у справах преси та інформації, управління культури і туризму, управління фармації і фармацевтичної промисловості; районні державні адміністрації.

Інформацію щодо участі підприємств області в зазначених заходах подати Головному управлінню економіки облдержадміністрації до 11 червня 2010 року.

Рекомендувати виконавчим органам міських рад міст обласного значення провести аналогічну роботу.

2. Головному управлінню економіки облдержадміністрації визначити в порядку, установленому чинним законодавством України, головного розпорядника проведення заходів щодо участі Харківської області у Всеукраїнському конкурсі "Кращий вітчизняний товар року".

3. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації забезпечити висвітлення основних заходів конкурсу в засобах масової інформації.

4. Головному управлінню економіки облдержадміністрації про виконання розпорядження інформувати облдержадміністрацію до 10 вересня 2010 року.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Ю.А.Сапронова.