Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження № 299 від 07 червня 2010 року "Про обласну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій"

Про обласну комісію з питань
техногенно-екологічної безпеки
та надзвичайних ситуацій

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 лютого 1998 року № 174 «Про Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій» (зі змінами), з метою оперативного вирішення питань, пов’язаних із запобіганням надзвичайним ситуаціям і реагуванням на них, координації, контролю всього комплексу робіт у цій сфері:
1. Утворити обласну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

2. Затвердити Положення про обласну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що додається.

3. Призначити:
Бабаєва Володимира Миколайовича - першого заступника голови обласної державної адміністрації, головою комісії

Дулуба Валентина Григоровича - заступника голови обласної державної адміністрації, першим заступником голови комісії

Росоху Володимира Омеляновича - начальника Головного управління з питань НС обласної державної адміністрації, заступником голови комісії

Одарюка Павла Васильовича - начальника Головного управління МНС України в Харківській області, заступником голови комісії (за згодою)

4. Затвердити загальний склад обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що додається.

5. Установити, що інформаційне, методичне та матеріально-технічне забезпечення роботи комісії здійснює Головне управління з питань надзвичайних ситуацій Харківської обласної державної адміністрації.

6. Районним державним адміністраціям привести положення про районні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у відповідність до Положення про обласну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Рекомендувати органам місцевого самоврядування міст обласного значення привести положення про міські комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у відповідність до зазначеного Положення.

7. Визнати такими, що втратили чинність:
розпорядження голови обласної державної адміністрації від 8 жовтня 2008 року № 592 "Про обласну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій";
розпорядження голови обласної державної адміністрації від 18 листопада 2009 року № 688 "Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 8 жовтня 2008 року №592".

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації В. М. Бабаєва.

Скачати

Скачати