Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження від 22 червня 2010 року № 331 "Про затвердження Положення про Головне управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації"

Про затвердження Положення про
Головне управління зовнішньоекономічних
зв’язків та міжнародних відносин
Харківської обласної державної
адміністрації

Відповідно до статей 5, 6, 26 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 травня 2010 року № 245 "Про структуру обласної державної адміністрації" та у зв’язку із перейменуванням:
1. Затвердити Положення про Головне управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації (додається).

2. Внести до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 травня 2010 року № 245 "Про структуру обласної державної адміністрації" такі зміни:

2.1. Викласти абзац четвертий пункт 4 зазначеного розпорядження в такій редакції:

" - Головне управління зовнішньоекономічних зв’язків та європейської інтеграції обласної державної адміністрації в Головне управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації".

2.2. Викласти абзац четвертий пункту 9 зазначеного розпорядження в такій редакції:

" - Головне управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації є правонаступником Головного управління зовнішньоекономічних зв’язків та європейської інтеграції обласної державної адміністрації".
3. Визнати таким, що втратило чинність:

розпорядження голови обласної державної адміністрації від 5 липня 2005 року № 311 "Про затвердження Положення про Головне управління зовнішньоекономічних зв’язків та європейської інтеграції облдержадміністрації" з моменту державної реєстрації Положення про Головне управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

Скачати