Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження Харківської обласної державної адміністрації "Про встановлення Лімітів на спеціальне використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань на 2014 рік".

Метою розпорядження голови обласної державної адміністрації є  забезпечення раціонального та невиснажливого використання лісових ресурсів, а   також   відтворення   відновлювальних   властивостей   лісів   шляхом встановлення лімітів на спеціальне використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань.
 
Проект розпорядження та аналіз його регуляторного впливу згідно з Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» будуть оприлюднені шляхом розміщення на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації в мережі Інтернет (www.kharkivoda.gov.ua).
 
Зауваження та пропозиції надсилати протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту розпорядження та аналізу його регуляторного впливу на адресу Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства  (61024, м. Харків, вул.Пушкінська, 86, корпус 2, адреса електронної пошти kharkivlis@i.ua) та Державної служби України з питань регуляторної політики та підприємництва (01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.
 
 
Перший заступник начальника 
Харківського обласного управління
лісового та мисливського господарства                                                           О.Ф. Попов