Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошення про подовження терміну проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

Регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, повідомляє про подовження терміну проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

Збір проектів подовжено до 20 травня 2016 року.

У конкурсному відборі беруть участь підготовлені в установленому законодавством порядку місцевими і центральними органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування (далі – заявники) інвестиційні програми і проекти.

Відповідно до пункту 6 Порядку, інвестиційні програми і проекти повинні відповідати одній з таких умов:

1) відповідність пріоритетам, визначених у Плані  заходів на 2015-2017 роки з реалізації Стратегії розвитку Харківської області на період до 2020 року, зі змінами внесеними рішенням IV сесії Харківської обласної ради VII скликання від 14.04.2016 № 97-VII (технічні завдання до проектів, які включені до Плану заходів винесені у додаток 4);

2) впровадження інвестиційних програм і проектів як проектів співробітництва територіальних громад;

3) підтримка добровільно об’єднаних територіальних громад.

Основними умовами відбору регіональною комісією інвестиційних програм і проектів є їх відповідність пункту 6 Порядку, а також таким критеріям:

1) для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво, - наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;

2) календарний план реалізації становить від одного до трьох років;

3) співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

4) спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Для участі у відборі заявники до 20 травня 2016 року подають регіональній комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку наступні документи:

- супровідний лист з переліком інвестиційних програм і проектів за формою (додаток 3), встановленою Мінрегіоном (Наказ від 24.04.2015 №80),

- відповідні документи, які визначені Мінрегіоном (Наказ від 24.04.2015 №80) (додаток 1, 2).

Всі документи підписуються заявником та подаються в трьох примірниках у паперовій формі та в сканованому вигляді на адресу електронної пошти: demv-kv@sp.kh.gov.ua.

Одночасно, заявники до 20 травня 2016 року розміщують інвестиційні програми і проекти у електронній формі на відповідній сторінці офіційного веб-сайту Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (htpp://dfrr.minregion.gov.ua).

Додаткова інформація про державний фонд регіонального розвитку та його нормативно-правова база розміщена на веб-сайті Мінрегіону (htpp://dfrr.minregion.gov.ua).

Місце прийому документів: м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, 3 під’їзд, 8 поверх, Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації, кабінет 803.

Адреса електронної пошти: demv-kv@sp.kh.gov.ua.

Телефони для довідок: 057-705-10-19, 057-705-10-37.

Факс: 057-705-10-29

Додатки:

  1. Перелік документів, які подаються для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
  1. Форма інвестиційної програми і проекту регіонального розвитку, що може реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
  1. Форма переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.
  1. Технічні завдання до проектів регіонального розвитку.