Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошення про проведення конкурсного відбору.

Міністерством соціальної політики України відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 03.09.2008 № 777 “Про проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки”  оголошує конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора державного підприємства “Центр сертифікації технічних засобів реабілітації та послуг” (вул. Клочківська, 339, м. Харків, 61051).

Загальні вимоги до претендентів на посаду: громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на керівних посадах — не менше 5 років.

До комісії подаються такі документи: заява про участь у конкурсному відборі; належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи, документа про вищу освіту; біографічна довідка (резюме); конкурсна пропозиція; довідка про відсутність в особи судимості; рекомендації та інші документи на розсуд претендента.

Конкурсна пропозиція розробляється на підставі фактичних показників фінансово-господарської діяльності підприємства (www.mlsp.gov.ua>Про Міністерство>Вакансії>Фінансовий звіт).

Документи приймаються до 25 березня 2016 року за адресою: 01001, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10, кім. 1807, e-mail: savenko@mlsp.gov.ua, телефон для довідок: (044) 246-75-09.

Конкурсний відбір відбудеться 29 березня 2016 року  в приміщенні Міністерства соціальної політики України за адресою: 01001, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10. Результати конкурсного відбору будуть оголошені 31 березня 2016 року.

 

Директор Департаменту                                                          Ю.І. Шпарага