Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині бійці підрозділів тероборони успішно відбили напад умовного противника

На Харківщині бійці підрозділів тероборони успішно відбили напад умовного противника

Відбулись планові заняття з основних предметів бойової підготовки з резервістами та військовозобов’язаними підрозділів окремої бригади тероборони.

За словами військових, до цих заходів залучають кращих армійців та використовують потенціал бойових частин, навчальних установ Харківського й Чугуївського гарнізонів.

Як повідомили в Інформаційному агентстві Міністерства оборони України в м. Харкові, комплексні заняття з тактичної та розвідувальної підготовки проведено на базі навчального полігону Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

За легендою навчань, наші воїни висунулися складним маршрутом у заданий район та на їхньому шляху опинився ворожий підрозділ. Після умовного знищення ворожої диверсійно-розвідувальної групи довелось зайняти оборону і відбити напад противника.

«Протягом одного дня із захисниками України працювали військові викладачі, а також кращі офіцери райвійськкоматів, які мають бойовий досвід. У результаті бійці підрозділів територіальної оборони успішно відпрацювали всі тактичні питання, навчилися нового й вдосконалили професійні навички», - розповів військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін.  

Наступного разу заняття з резервістами та військовозобов’язаними підрозділів територіальної оборони планується провести на базі однієї з військових частин Чугуївського гарнізону.