Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян перевірив хід ремонтних робіт у ЦНАПі міста Ізюм

Вадим Данієлян перевірив хід ремонтних робіт у ЦНАПі міста Ізюм

Незабаром у місті працюватиме сучасний центр, де жителі зможуть отримати не лише стандартні послуги, а й оформити ІD-картку та біометричний паспорт.

Вадим Данієлян у ході візиту до установи зазначив, що доступність послуг для населення та комфортні умови - це те, що наближує наш регіон до європейських стандартів.

Ремонтні роботи в Центрі надання адміністративних послуг розпочалися в червні 2018 року за кошти європейських партнерів. На сьогодні ремонт у приміщенні завершено, наразі облаштовують комунікаційні мережі та встановлюють офісну техніку. З появою нової техніки ЦНАП отримав можливість розширити перелік послуг, яких наразі 87.

«У нашому центрі надаватимуться послуги з оформлення ID- карток та біометричних паспортів. Також плануємо співпрацю з УСЗН нашого міста, щоб надавати у нашому центрі й частину їх послуг», - зазначила директор ЦНАПу Анна Кантор.

За її словами, в центрі зараз працює 6 співробітників та щомісячно обслуговується до 1500 осіб. Після розширення переліку послуг кількість працівників планують збільшити. Також в установі вже після відкриття облаштують куточок для дітей, де маленькі жителі міста зможуть очікувати своїх батьків.