Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Учасник національного телешоу «Зірки в опері» виступить в Харкові з сольним концертом

Учасник національного телешоу «Зірки в опері» виступить в Харкові з сольним концертом

12 жовтня о 19:00 у Будинку Алчевських (вул. Жон Мироносиць, 13) відбудеться перший сольний концерт соліста Харківського оперного театру і театру музкомедії Володимира Козлова.

Прем'єра пройде в супроводі Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» під керівництвом диригента Юрія Яковенка.

Розповідаючи про програму концерту під назвою «Володимир Козлов запрошує...», соліст зауважив, що вона складена переважно з творів, які в його виконанні вперше прозвучать перед харківською публікою.

«Цей концерт я вважаю свого роду вдячністю глядачеві за любов до мистецтва, за повагу до нашої праці і за підтримку. У ньому прозвучать справжні шедеври оперного мистецтва, улюблені і виконувані багато років, а також пісні, які можна назвати класикою естради. Вони сповнені добра, теплоти, віри в світле майбутнє і життєствердного символізму», - розповів Володимир Козлов.

У програмі концерту прозвучать арії з опер Джоаккіно Россіні, Вольфганга Амадея Моцарта, Петра Чайковського й популярні, добре знайомі глядачами естрадні пісні композиторів Арно Бабаджаняна, Олександри Пахмутової, Клода Франсуа, з репертуару Мусліма Магомаєва, Олександра Градського, Френка Сінатри, а також уривки з оперет Імре Кальмана.

Разом з Володимиром Козловим на сцену Будинку Алчевських вийдуть його друзі і партнери по оперній сцені – заслужена артистка України Олена Старікова (сопрано), лауреат міжнародних конкурсів Юлія Форсюк (сопрано), а також диригент Юрій Яковенко.

Придбати квитки на концерт можна в касі МАСО «Слобожанський», тел.: 706-17-16.

Наступний концертний захід МАСО «Слобожанський» відбудеться на сцені Будинку Алчевських 26 жовтня. Це буде концерт камерної музики.