Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У РБК Куп’янського району переоснастили систему опалення

У РБК Куп’янського району переоснастили систему опалення

Про це повідомив заступник голови ХОДА Вадим Данієлян, який відвідав Куп’янщину 10 серпня.

За його інформацією, в 2018 році за кошти обласного бюджету в клубі продовжено роботи з технічного переоснащення системи опалення із застосуванням енергоощадних технологій.

«Ремонтні роботи повністю завершені. Для облаштування глядацької зали та фойє другого поверху з районного бюджету виділені кошти в сумі 405 тис. грн (придбають театральні крісла та меблі). Триває процедура закупівлі крісел в системі електронних закупівель ProZorro», - розповів глава Куп’янського району Микола Ситник.

Він також відзначив, що дякуючи голові Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличній, за останні 3 роки зроблено ремонти, яких РБК не бачив понад 30 років. Так, у 2015 році коштом обласного бюджету було зроблено капітальний ремонт покрівлі. У 2016 році робота продовжилася – було замінено 87 вікон на енергоощадні, зроблено ремонт фасаду будівлі. У 2017 році за кошти державного бюджету виконані роботи з технічного переоснащення системи опалення, з обласного бюджету виділено кошти на проведення ремонтних робіт у глядацькій залі та фойє другого поверху. З районного бюджету також виділено фінансування на виготовлення проектно-кошторисної документації та проходження державної експертизи й на протипожежні заходи.