Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА обговорили проблемні питання реєстрації земельних ділянок, що належать до земель оборони

У ХОДА обговорили проблемні питання реєстрації земельних ділянок, що належать до земель оборони

Відповідне засідання координаційної робочої групи відбулось 27 червня.

Захід відбувся під керівництвом заступника голови ХОДА Олександра Скакуна та за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, органів прокуратури та керівників РДА, на території районів яких знаходяться ці землі.  

Олександр Скакун відзначив, що координаційна група створена Розпорядженням голови ХОДА від 10 травня 2017 року № 191 та має на меті вжиття узгоджених заходів для проведення державної реєстрації земель Міністерства оборони України в межах Харківської області.

«Засідання проводиться для вирішення питань, пов’язаних з державною реєстрацією земельних ділянок, що належать до земель оборони, та з метою забезпечення ефективної взаємодії Квартирно-експлуатаційного відділу м.Харкова Міністерства оборони України, ГУ Держгеокадастру та структурних підрозділів ХОДА», - сказав Олександр Скакун.  

Про спірні питання, пов’язані з реєстрацією земель, доповів начальник Квартирно-експлуатаційного відділу м. Харкова Костянтин Коник, питання юридичного характеру роз’яснив директор Юридичного департаменту ХОДА Денис Дудник.

Під час зустрічі були обговорені плани подальшої роботи по кожному спірному об’єкту, визначені відповідні завдання керівникам військових установ та інших зацікавлених сторін.