Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівник ізраїльської медклініки проведе майстер-клас із сімейної медицини для лікарів області

Керівник ізраїльської медклініки проведе майстер-клас із сімейної медицини для лікарів області

Сімейний лікар з міста Хайфа з 15-річним стажем роботи стане учасником наради «Про хід реформування первинної ланки медичної допомоги в Харківській області».

Загальнообласна нарада відбудеться під керівництвом заступника голови ХОДА Михайла Черняка в актовій залі Харківського національного медичного університету (проспект Науки, 4). Початок – 26 квітня о 15:00.

Учасниками заходу стануть медики міста й області та представники органів місцевої влади й самоуправління.

Під час наради планують обговорити хід реформування первинної ланки медичної допомоги в області та ті проблемні питання, які виникають під час запровадження медреформи.

Особливістю заходу для лікарів стане можливість вивчити досвід та найкращі світові практики у сфері сімейної медицини. Про роботу та тенденції в цій сфері розповість сімейний лікар з м. Хайфи (Ізраїль). Олена Тайчер має 15-річний стаж у сфері сімейної медицини та є керівником приватної медичної клініки. Харківським колегам вона розповість про роль сімейного лікаря в організації та наданні первинної медичної допомоги громадянам у Державі Ізраїль.

Доповідь Олени Тайчер планується презентувати у форматі майстер-класу «Сімейний лікар – дільничний терапевт чи сучасний медичний менеджер?».

Візит колеги з Ізраїлю організовано в рамках спільного міжнародного проекту «Ізраїльська медицина в Харкові – SMART-технології в сучасній медицині. Школа правильного лікування», що реалізується Харківським національним медичним університетом та ТОВ «САН МЕДІКАЛ» на засадах державно-приватного партнерства.