Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині пройде міжнародний форум з питань технічного регулювання

На Харківщині пройде міжнародний форум з питань технічного регулювання

Форум «Роль стандартів та технічних регламентів для забезпечення сталого розвитку економіки України в умовах глобалізації» відбудеться 18-19 квітня.

Захід проходитиме за ініціативи Міністерства економічного розвитку та торгівлі України та підтримки Харківської обласної державної адміністрації.

Форум збере понад 300 учасників - представників державних підприємств, установ, організацій, бізнес-структур, асоціацій тощо.

Виступи на актуальні теми в галузі технічного регулювання в межах основної сесії форуму «Стандарти та технічні регламенти для безпеки життя, довкілля, енергоефективності та інформаційної безпеки» та на панельних дискусіях представлять керівники Міністерства економічного розвитку та торгівлі України:

- заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрій Бровченко;

- директор Департаменту технічного регулювання Мінекономрозвитку Леонід Віткін;

- державний секретар Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Олексй Перевезенцев;

- директор Департаменту доступу до ринків та взаємодії з СОТ В’ячеслав Цимбал.

Також спікерами стануть представники Харківської митниці ДФС України, Харківської торгово-промислової палати, ділових і наукових кіл Харківщини.

До делегації міжнародних експертів увійдуть:

- експерт Міжнародної електротехнічної комісії (IEC) Девід Ханлон;

- Національний координатор проекту Групи управління проектом UKR IEE UNIDO Олексій Пащенко;

- Національний координатор з тренінгів Групи управління проектом UKR IEE UNIDO Євген Іншеков;

- начальник відділу «Законодавчої та міжнародної метрології» Фізико-технічного інституту (Німеччина) Пітер Ульбіг.

У межах форуму пройдуть панельні дискусії за напрямками: «Стандарти для конкурентоспроможності та сталого розвитку», «Метрологія для розвитку технологій», «Механізми подолання технічних бар’єрів у торгівлі».

Захід розпочне серію з п’яти регіональних форумів, запланованих Міністерством економічного розвитку та торгівлі України на 2018 рік з метою посилення експортної спроможності української продукції та забезпечення сталого розвитку економіки завдяки впровадженню в Україні вимог міжнародного рівня до такої продукції та підвищення обізнаності українських фахівців і виробників щодо ролі стандартів та технічних регламентів.

Початок реєстрації учасників - 18 квітня о 09:00. Офіційне відкриття форуму - 18 квітня о 10:00. Місце проведення: бальна зала Premier Palace Hotel Kharkiv (пр. Незалежності, 2).

Акредитація представників ЗМІ обов’язкова. Тел.: (057) 756-38-13, (066) 512-63-15, (093) 737-87-46. E-mail: prikhodko.csms@gmail.com.

Теги