Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Жителі області, які прийшли на прийом 6 квітня, зверталися до заступника голови ХОДА переважно за допомогою у вирішенні житлово-комунальних проблем.

Так, про свою незгоду з діями працівників РЕМ Харківського району повідомила мешканка селища Покотилівка. За словами жінки, енергетики демонтували її електролічильник без законних причин. Також вона поскаржилася на аварійний стан покрівлі багатоквартирного 4-поверхового житлового будинку, в якому проживає.

«Обов'язково розглянемо ваші питання окремо, - відповів заявниці Євгеній Шахненко. - Питаннями енергетики займуться безпосередньо фахівці Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА. Щодо покрівлі - слід провести комісійне обстеження її стану, чим займуться відповідні служби».

Про сприяння встановленню індивідуального газового опалення просила жителька селища Безлюдівка Харківського району. Як зазначив заступник начальника Управління ПЕК Дмитро Тараненко, зараз за цією адресою газовики проводять гідравлічний розрахунок з метою встановлення газової труби та переведення 32-квартирного будинку на індивідуальне опалення.

Крім того, до заступника голови ХОДА звернулися з проханням допомогти у працевлаштуванні. За словами заявника, у нього є досвід роботи у сфері теплогазопостачання, але зараз працює не за фахом. Євгеній Шахненко обіцяв фахівцю порекомендувати його кандидатуру керівникам теплових підприємств Харківської області.

Також жителі Харкова зверталися за допомогою у вирішенні питань, що пов'язані з відновленням електро- та теплопостачання.

Євгеній Шахненко запевнив, що детально вивчить озвучені заявниками питання. Усі, хто прийшов на прийом, у разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів ХОДА.