Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Барвінківській ЦРЛ реконструюють систему опалення, утеплять покрівлю та замінять вікна

У Барвінківській ЦРЛ реконструюють систему опалення, утеплять покрівлю та замінять вікна

З потребами закладу ознайомився перший заступник голови ХОДА Марк Беккер у ході робочої поїздки в район.

Марк Беккер провів зустріч з колективом ЦРЛ, а також головними лікарями інших медичних закладів району.

У ході наради розглянули питання розробки нового проекту капітального ремонту Барвінківської ЦРЛ. Марк Беккер запевнив, що район матиме підтримку обласної адміністрації у проведенні робіт.

«Голова ХОДА Юлія Світлична вже підтримала проект реконструкції стаціонарного відділення лікарні з утепленням покрівлі та заміною вікон і дверей на енергозберігаючі, а також проект реконструкції системи опалення стаціонарного відділення. Кошти на це виділені. Керівництво закладу має якомога оперативніше провести процедури відкритих торгів, визначити підрядника та якнайшвидше приступити до проведення робіт», - підкреслив перший заступник голови ХОДА.

Також учасники наради обговорили питання реформування медичної сфери та реалізацію проекту, ініційованого Президентом Петром Порошенком, щодо розвитку сільської медицини та будівництва сучасних амбулаторій в селах.

 «Наше завдання - наблизити якісні медичні послуги до мешканців найвіддаленіших куточків області. Це однин з головних пріоритетів, визначених керівником області Юлією Світличною, - зазначив перший заступник голови ХОДА. - Для створення сучасних умов медичного обслуговування населення, закупівлі обладнання та забезпечення закладів медичними препаратами в цьому році з обласного бюджету виділено значні кошти».

 Крім того, у ході зустрічі з медичним активом району Марк Беккер привітав лікарів-жінок зі святом 8 березня та вручив почесні відзнаки обласної адміністрації лікарю-терапевту терапевтичного відділення Барвінківської ЦРЛ Галині Воробйовій та сімейному лікарю загальної практики сімейної медицини амбулаторії загальної практики сімейної медицини міста Барвінкове Гульнарі Ковальовій.