Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Коштом обласного бюджету цього року оздоровлення пройдуть 7 тисяч дітей пільгового контингенту

Коштом обласного бюджету цього року оздоровлення пройдуть 7 тисяч дітей пільгового контингенту

Відповідне рішення прийняли в ході сесії обласної ради 1 березня.

У рамках виконання Соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014-2018 роки на оздоровлення дітей пільгового контингенту спрямовано 51 млн 342 тис. грн (на 6% більше, ніж у 2017 році).

«За ці кошти планується оздоровити 7 тисяч дітей, які потребують уваги з боку держави. Традиційно місцями для відпочинку дітей обрані українські Карпати, узбережжя Чорного та Азовського морів, а також табори області», - розповіли в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

На виконання Соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014-2018 роки також спрямовані кошти на виплату винагород спортсменам регіону - переможцям змагань міжнародного рівня, фінансову підтримку дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які підпорядковані громадським організаціям, фінансову підтримку спортивних споруд, які належать громадським організаціям, фінансову підтримку федераціям, асоціаціям, командам майстрів, а також на придбання спортивних майданчиків.

Фото XV сесії Харківської обласної ради VII скликання