Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область є одним із найдинамічніших регіонів України. Хюґ Мінґареллі

Харківська область є одним із найдинамічніших регіонів України. Хюґ Мінґареллі

Голова Представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі відзначив успіхи Харківщини в реалізації реформ.

«Ми розуміємо, що ті реформи, які реалізуються сьогодні в Харківській області за дуже складних обставин, ідуть дуже добре, - відзначив Хюґ Мінґареллі під час спільного брифінгу з головою ХОДА Юлією Світличною 21 лютого. - Харківська область є одним із найбільш динамічних регіонів в Україні. Тут надзвичайний науковий потенціал, хороші промислові передумови, у вас є прекрасні політичні лідери. Ми, Європейський Союз, хочемо допомогти пані губернатору в її зусиллях. Ви можете розраховувати на підтримку ЄС».

Так, посол ЄС відзначив, що Європейський Союз продовжуватиме реалізацію на території регіону ряду програм щодо допомоги малому та середньому бізнесу, розбудови первинної ланки медицини, сфери надання адміністративних послуг, надання допомоги об’єднаним територіальним громадам тощо.

«Хочемо підвищити кількість нашої допомоги, яку ми надаємо вищій школі. З цією метою краще використовуватимемо можливості різних програм, зокрема «Еразмус+» та «Горизонт-2020». Є дуже великий обсяг роботи, який ми реалізовуватимемо в Харківській області для того, щоб допомогти пані губернатору та адміністрації підвищити рівень життя громадян», - сказав Хюґ Мінґареллі.

Більше фото