Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жителі області просили Євгенія Шахненка сприяти питанням ремонту доріг

Жителі області просили Євгенія Шахненка сприяти питанням ремонту доріг

16 лютого заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Під час прийому заступника голови ХОДА активісти з Харкова і смт Малої Данилівки порушили питання щодо безпеки руху. Заявники просили сприяти обладнанню пішохідних переходів через окружну дорогу в районі шляхопроводу на Олексіївці.

«Знаємо про цю проблему. Завдяки громадській ініціативі займаємося її вирішенням. Це питання на контролі голови ХОДА Юлії Світличної. До середи там встановлять відповідні знаки, а дорожня розмітка буде нанесена, як тільки дозволять погодні умови», - сказав Євгеній Шахненко.

Також до заступника керівника області з питанням про проведення капітального ремонту місцевої дороги звернулася ініціативна група з села Мала Рогань Харківського району. Жителі села повідомили, що дорога знаходиться в аварійному стані через перевантаження транспортом.

«Вже 3 - 4 роки цією дорогою користуються ті, хто, об'їжджаючи пост на в'їзді в місто, звертають з траси Харків - Довжанський до нас і проїжджають до Харкова», - розповіли про проблему місцеві жителі.

Євгеній Шахненко зв'язався з керівництвом Служби автомобільних доріг і дав доручення підготувати необхідну документацію для того, щоб внести дорогу в плани на ремонт.

«На часі й питання безпеки, можливо, на цій дорозі необхідні поліцейські пости. Цю проблему будемо обговорювати з відповідними службами», - відповів заявникам Євгеній Шахненко.

Крім того, жителі Малої Рогані обговорили із заступником голови ХОДА можливість зміни маршруту автобусного сполучення та установлення світлофора на перехресті кільцевої дороги і дороги до ринку «1-й кілометр».

Низка питань, порушених у ході прийому, стосувалась газопостачання. Так, мешканка Харкова просила допомоги в установленні приладу обліку газу і відновленні газопостачання. Ще одна харків'янка висловила незгоду з показаннями приладу обліку. Мешканка селища Васищеве розповіла про проблемні моменти, які у неї виникли в зв'язку з переведенням багатоквартирного будинку на індивідуальне опалення.

Також до Євгенія Шахненка звернулася мешканка селища Велика Рогань Харківського району. Жінка повідомила про те, що мешканець її багатоквартирного будинку встановив у квартирі твердопаливний котел, вихлопи якого потрапляють до квартир сусідів. Євгеній Шахненко доручив розібратися в питанні фахівцям Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА.

Всі питання, озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити і надати громадянам всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства України.