Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Біатлоністи Харківщини на чемпіонаті України вибороли 2 «золота»

Біатлоністи Харківщини на чемпіонаті України вибороли 2 «золота»

Змагання відбулись з 6 по 10 лютого на навчально-спортивній базі «Тисовець» у місті Сколе Львівської області.

Двічі на найвищу сходинку п’єдесталу пошани підіймалася Оксана Коваленко. Як вже повідомляли в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА, жіноча естафетна команда Харківської області, до складу якої увійшли Оксана Коваленко, Ольга Абрамова, Олена Колесник та Любов Кип’яченкова, виграла жіночу естафету (1:25:48.7).

Успішно Оксана Коваленко виступила і в жіночому спринті, де посіла перше місце з результатом 25:55.0. Найближчу суперницю Ганну Ситник із Сумської області вона обійшла на 17.5 сек. Трете місце було за ще однією представницею Сумської області Христиною Ковальовою.

Крім того, на рахунку харківських біатлоністів, представників Українського східного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту, була і бронзова нагорода в змішаній естафеті. До складу команди увійшли Оксана Коваленко, Олена Колесник, Юрій Ситник, Степан Кінаш. Від переможців – команди «Сумська область-1», результат якої був 1:31:04.5, харків’яни відстали на 3 хвилини 41.0 сек. Срібна медаль у змішаній естафеті дісталася другій команді Сумської області.ч