Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер передав громаді Барвінкового господарську техніку

Марк Беккер передав громаді Барвінкового господарську техніку

Сміттєвоз, який, у тому числі, може бути залучений до прибирання снігу, було закуплено коштом обласного бюджету.

Під час робочого візиту до Барвінківського району перший заступник голови ХОДА зустрівся з місцевим активом та провів нараду з керівниками районних служб, структурних підрозділів РДА й головами місцевих рад. У ході засідання були розглянуті питання соціально-економічного розвитку району, покращення рівня життя мешканців, визначені основні та першочергові напрямки роботи.

Також Марк Беккер передав барвінківцям необхідну господарську техніку.

«В умовах децентралізації, яку було ініційовано Президентом України Петром Порошенком, місцеві громади отримали значно більший фінансовий ресурс, що дозволяє вирішувати багато проблем власними силами, - відзначив перший заступник голови ХОДА. - Проте керівництво області продовжує допомагати місцевим громадам у вирішенні нагальних питань. Так, голова облдержадміністрації Юлія Світлична підтримала звернення барвінківців щодо оновлення парку техніки. У результаті - на останній сесії обласної ради необхідні для її закупівлі кошти було виділено».

Під час робочої поїздки на Барвінківщину Марк Беккер провів виїзний прийом громадян. Мешканці району зверталися за допомогою у вирішенні питань земельного характеру. Також було порушено питання закриття пункту прийому громадян Барвінківського відділення ПАТ «Укртелеком».

Вирішення всіх озвучених питань перший заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.