Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представникам об’єднаних громад розкажуть, як створити ЦНАП

Представникам об’єднаних громад розкажуть, як створити ЦНАП

Питання обговорять під час семінару в Харківському центрі розвитку місцевого самоврядування (пров. Банний, 1) 18 січня. Початок - о 10:00.

За словами директора Харківського центру розвитку місцевого самоврядування Діани Баринової, метою семінару є поширення інформації про стан та перспективи реформування системи надання адміністративних послуг у контексті децентралізації.

«Також обговоримо перспективи взаємодії органів державної виконавчої влади та об’єднаних територіальних громад у напрямку надання адміністративних послуг населенню. Важливими є питання доведення до учасників порядку дій зі створення центру надання адміністративних послуг, розгляду практичних аспектів запуску ЦНАП в ОТГ», - повідомила Діана Баринова.

У рамках семінару запланований виїзд до ЦНАПу Нововодолазької селищної ради.

У заході візьмуть участь:

- представники Департаменту з підвищення конкурентоспроможності ХОДА;

- представники ГУ Державної міграційної служби України в Харківській області, ГУ Держгеокадастру в Харківській області та Головного територіального управління юстиції в Харківській області;

- керівник Харківського відділення Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг;

- директор та експерти Харківського центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».