Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайла Черняка просили сприяти виділенню матеріальної допомоги на лікування

Михайла Черняка просили сприяти виділенню матеріальної допомоги на лікування

10 січня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Жителі області зверталися до Михайла Черняка з проханнями допомогти у вирішенні питань зі сфер охорони здоров'я та соцзахисту. Переважно громадяни просили сприяти виділенню коштів на лікування. З таким питанням звернулися жителі Харкова, Харківського і Дергачівського районів. Михайло Черняк запевнив, що всі звернення розгляне профільна комісія.

Також на прийомі заступника голови ХОДА заявники просили про надання допомоги в лікуванні та обстеженні в обласних закладах охорони здоров'я. Так, пенсіонер з Харкова розповів про важкий фізичний стан дружини. За словами харків'янина, жінці була проведена операція. Тепер їй необхідно пройти реабілітацію і продовжити лікування. Крім того, чоловік просив про можливість кардіологічного обстеження для себе.

«Обов'язково допоможемо вам з обстеженням. Що стосується лікування вашої дружини, ми пропонуємо госпіталізацію до Харківської обласної клінічної травматологічної лікарні, де буде проведено консиліум лікарів», - обіцяв харків'янину Михайло Черняк.

Про лікування дитини в Обласній дитячій клінічній лікарні говорили з мамою з Лозівського району. Надати медичну допомогу синові просила пенсіонерка з Дергачівського району. Про лікування батька - ліквідатора аварії на ЧАЕС у спеціалізованому лікувальному закладі просила мешканка Харківського району.

Всі питання, озвучені в ході особистого прийому, Михайло Черняк взяв під особистий контроль.