Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Дня ЗСУ заохотили кращих воїнів інституту танкових військ НТУ «ХПІ»

До Дня ЗСУ заохотили кращих воїнів інституту танкових військ НТУ «ХПІ»

Урочисті заходи відбулись у 9-му Гарнізонному будинку офіцерів.

У них взяв участь директор Департаменту оборонної та мобілізаційної роботи ХОДА Олексій Максимов.

На початку зборів особового складу Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» присутні вшанували хвилиною мовчання військовослужбовців, які віддали своє життя свободу свого народу.

«Ми - військові - ніколи не забудемо своїх побратимів, які поклали життя на вівтар незалежності та територіальної цілісності на Донбасі. Сьогодні ті офіцери та курсанти, які мають статус учасника АТО, є службовими орієнтирами для інших воїнів, - зауважив в.о. начальника військового інституту полковник Анатолій Кочерга. - Наш навчальний заклад постійно росте та розвивається, а курсанти – просто рвуться до нових знань і навичок. Вірю, що незабаром ми переможемо окупантів і повернемо мир на нашу славну землю».

У рамках заходу відомчими нагородами заохотили кращих військовослужбовців і цивільних працівників інституту з нагоди професійного свята.

Свято супроводжувалося виступами на сцені відомих артистів Харкова та вихованців художніх гуртків 9-го Гарнізонного будинку офіцерів.