Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде агрофінансовий форум «Нові можливості для малих та середніх сільгоспвиробників»

У Харкові пройде агрофінансовий форум «Нові можливості для малих та середніх сільгоспвиробників»

Захід відбудеться 18 грудня у Харківському національному технічному університеті сільського господарства (вул. Алчевських, 44).

До участі у форумі запрошуються представники підприємств, що працюють в аграрній галузі, а також представники суб'єктів, зацікавлених у розвитку експорту аграрної продукції, впровадженні фінансових інструментів підтримки агросектору.

Під час заходу учасники отримають інформацію щодо практики створення та організації роботи сільськогосподарських кооперативів, ознайомляться з успішним досвідом реалізації програм підтримки дрібних агровиробників, одержать інформацію про новітні сфери та галузі аграрного сектору країни, отримають можливість налагодити нові бізнес-зв'язки, оцінити перспективи впровадження нових кредитних продуктів та збільшення фінансування галузі.

Ознайомитися з програмою заходу

Реєстрація - за посиланням.

Організатори форуму - проект «Кредитування сільськогосподарських виробників» (КЕП), проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), проект «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА, Харківський університетський консорціум та Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.