Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів засідання будівельного штабу в Ізюмській міській лікарні

Євгеній Шахненко провів засідання будівельного штабу в Ізюмській міській лікарні

За дорученням керівника області Юлії Світличної її заступник 7 листопада перевірив хід робіт з реконструкції медичного закладу.

«Цього року на капітальний ремонт Ізюмської лікарні було виділено близько 30 млн грн. Цим коштом заплановано повністю відремонтувати фасад будівлі з утепленням та покрівлю, замінити внутрішні мережі - водопостачання та водовідведення, тепло- та електропостачання. Також буде виконано капітальний ремонт усіх внутрішніх приміщень, - розповів Євгеній Шахненко. - Ця лікарня не ремонтувалася понад 40 років. Голова ХОДА Юлія Світлична поставила завдання: привести заклад до належного стану якомога швидше. Зараз будівельники роблять все, щоб виконати це завдання. На даний момент роботи виконано на 80%».

У ході візиту до лікарні Євгеній Шахненко провів штаб за участю генерального підрядника та субпідрядників, які працюють на об’єкті. У ході засідання було поставлено чіткі вимоги до замовника робіт - Ізюмської міськради, проектувальників та підрядників щодо дотримання графіку виконання робіт.

Нагадаємо, Ізюмська ЦМЛ обслуговує не тільки жителів міста та району. Сюди приїжджають жителі із сусідніх Борівського та Барвінківського районів та з Донецької області. На початку бойових дій саме цей медичний заклад першим надавав допомогу переселенцям та пораненим військовим.

Медичний заклад було побудовано в 1975 році. З цього часу капітального ремонту в будівлі не проводили жодного разу.