Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Журналістів запрошують на тренінг з енергоефективності

Журналістів запрошують на тренінг з енергоефективності

Захід пройде у рамках проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» за підтримки Українського освітнього центру реформ.

На дводенний тренінг «Головне про енергоефективність у ЗМІ» запрошують журналістів, які у своїх інформаційних матеріалах розкривають ключові питання житлово-комунального господарства та енергоефективності, альтернативних джерел енергії.

Під час тренінгу учасники разом з експертами зможуть обговорити питання енергоефективності будівель, дізнатись про базові питання управління багатоквартирним будинком, а також розвінчати основні міфи про створення та діяльність ОСББ.

Крім того, журналісти відвідають об’єкти, де вже активно впроваджуються новітні енергоефективні технології, та поспілкуються з енергоменеджерами, енергоаудиторами та головами ОСББ. Спікери зможуть розповісти власні історії успіху під час створення ОСББ, термомодернізації будинків та залучення «теплих» кредитів.

Тренінг буде проходити 12-13 жовтня у готелі «Reikartz» (вул.Садова, 4).

1-й день - з 9:30 до 18:00, 2-й день - з 9:00 до 14:00.

Для акредитації необхідно надати ПІБ, видання та інформацію - чи є потреба у готелі. Дані надсилати на адресу Харківського прес-клубу: pressclubkharkiv@i.ua або kharkiv@cure.org.ua.

Організатори компенсують транспортні витрати, проживання в готелі та харчування під час проведення дводенного тренінгу.

Програму заходів можна подивитись тут.