Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Призначено нового начальника ГУ Національної поліції в Харківській області

Призначено нового начальника ГУ Національної поліції в Харківській області

Відомство очолив Олег Бех, який до призначення в наш регіон керував поліцією Полтавщини.

20 вересня голова ХОДА Юлія Світлична, перший заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий та голова Національної поліції Сергій Князєв представили нового керівника особистому складу управління.

Керівник області привітала Олега Беха з призначенням та наголосила на першочергових завданнях, які стоять перед поліцією регіону.

«Ми мали злагоджену роботу всіх силових структур і відомств на території Харківської області. Сподіваюся, що вона такою буде і надалі, - сказала Юлія Світлична. - Харківська область динамічна, вона швидко розвивається. І нам необхідно спільно демонструвати розвиток, впевненість і безпеку на території регіону. І першим таким випробуванням буде економічний форум, який пройде 22 вересня. На ньому необхідно буде забезпечувати громадський порядок. А також 23 та 24 вересня – Великий Слобожанський ярмарок, на який запрошено всі райони Харківської області. Починати працювати потрібно вже сьогодні».

Керівник області наголосила, що новий начальник ГУ НП матиме всебічну підтримку з боку ХОДА. «І я прошу також голову УСБУ та прокурора області надати новому керівнику повну підтримку», - сказала Юлія Світлична.

Сергій Яровий зазначив, що працювати саме на Харківщині - це велика честь.

«Я вітаю Олега Беха з цим призначенням і прошу далі працювати так, щоб Харків залишався містом номер один у питаннях безпеки», – наголосив перший заступник міністра.

Олег Бех подякував за нове призначення і пообіцяв, що Харківська область попри близькість до кордону залишиться однією з найбезпечніших у країні.

Довідка. Олег Бех – генерал поліції третього рангу. Він народився 3 січня 1976 року в місті Саки Автономної Республіки Крим. Має вищу юридичну освіту – у 2000-му році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «правознавство». Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1996 році на посаді слідчого. З 2015 року очолював спочатку УМВС України в Полтавській області, а згодом – ГУ Національної поліції Полтавщини.