Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонт на дорозі Фартушне - Цапівка – Гуринівка планують завершити до 10 жовтня

Ремонт на дорозі Фартушне - Цапівка – Гуринівка планують завершити до 10 жовтня

На найбільш зруйнованих ділянках проводиться поточний середній ремонт, обсяг виконання робіт складає понад 40%.

«Завдання якісно відремонтувати цю дорогу поставила голова ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки на Золочівщину в червні. З боку місцевого населення були численні скарги, адже з моменту будівництва дороги капітально її не ремонтували жодного разу – тобто одна ділянка без капремонту простояла 35 років, інша – 40», - відзначив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За дорученням керівника області він перевірив хід ремонтних робіт на дорогах Золочівщини під час робочої поїздки в район.

Крім дороги Фартушне – Цапівка - Гуринівка Євгеній Шахненко проінспектував шлях Золочів – Довжик – Миронівка. На найбільш зруйнованих ділянках відрізку траси від Золочева до Довжика проводиться ямковий ремонт. 

«Я задоволений якістю робіт. Але працювати потрібно в темпі, щоб ліквідувати ямковість до закінчення будівельного сезону», - сказав Євгеній Шахненко.

Він також зазначив що дорога від Довжика до Миронівки потребує капітального ремонту. Планується що ця ділянка буде включена в проект плану ремонту доріг на наступний рік.