Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожники розпочинають ремонт траси Чугуїв - Мілове в бік смт Шевченкове

Дорожники розпочинають ремонт траси Чугуїв - Мілове в бік смт Шевченкове

Також стартували роботи на дорозі Дергачі - Козача Лопань.

12 вересня дорожники області відзвітували про проведені на минулому тижні роботи та поділилися планами на майбутнє.

Так, за інформацією першого заступника начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергія Пляки, 7 вересня розпочався ремонт дороги Дергачі - Козача Лопань. Крім наявного фінансування до відновлення цього шляху планують залучити кошти місцевих бюджетів.

Також, за інформацією САД, стартує й ремонт шляхопроводу в смт Пісочин Харківського району. Зараз туди перекидають техніку.

«Тендер на роботи виграло підприємство «Міст-1». Вартість робіт - 15 млн грн. Планується заміна тротуарних блоків. Роботи будуть закінчені в листопаді», - поінформував перший заступник начальника САД у Харківській області.

Він також зазначив, що поновлюються ремонтні роботи на дорозі Чугуїв - Мілове. Відновлюють ділянку від кордону Чугуївського району в сторону смт Шевченкове. Сюди вже завезли матеріали та перекидають техніку.

«Ми приступаємо до ремонту ділянки дороги від Куп'янська в сторону міста Сватове Луганської області. Це найбільш зруйнована ділянка. Завтра-післязавтра будуть розпочаті роботи з підготовки основи», - зазначив Сергій Пляка.

На ряді об'єктів в області роботи тривають. Серед них - шляхопровід біля села Губарівка Богодухівського району. За даними САД, минулого тижня тут були встановлені 16 опор під майбутні балки. Готовність об'єкту - вже понад 50%. Ідуть поточні ремонти доріг місцевого значення в Золочівському, Вовчанському, Зміївському, Первомайському районах і траси Харків - Київ - Довжанський.

«Дорожники закінчили ділянку 10 км від міста Ізюм у бік Чугуєва. Зараз роботи ведуться на ділянці 2 км в районі повороту на Савинці. На цій трасі вже вкладено 28 км нового покриття», - сказав Сергій Пляка.

Фотозвіт Служби автомобільних доріг щодо робіт, які були проведені за 4 - 11 вересня 2017 року