Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян у Близнюківському районі

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян у Близнюківському районі

З громадою Близнюківщини заступник голови ХОДА поспілкувався в рамках робочої поїздки.

Одне з питань, з яким до заступника керівника області звернулися жителі Близнюківського району, стосувалося ремонту покрівлі місцевої школи. За словами заявників, учбовий заклад було збудовано в 1969 році. З цього часу дах не ремонтували жодного разу.

«Під час негоди у п'яти кабінетах та коридорах другого поверху протікає вода. Просимо вас посприяти у виділенні фінансування для ремонту покрівлі», - звернулися заявники.

Євгеній Шахненко відзначив, що для вирішення цього питання потрібно зробіти ряд кроків. Першочергове завдання – розробка відповідної документації.

«Потрібно розробити проект для проведення ремонтних робіт. Це питання буде контролювати районна державна адміністрація. І лише після розробки відповідних документів можна буде говорити про вирішення питання стосовно виділення необхідних коштів», - сказав Євгеній Шахненко.

Також у ході прийому були озвучені прохання стосовно надання благодійної допомоги спортсмену з гирьового спорту, чемпіону світу для поїздки та участі в змаганнях у Південній Кореї. Євгеній Шахненко запевнив, що з цього питання звернеться до обласного спортивного комітету.

Також до заступника голови ХОДА звернулися представники громади району з питанням про виділення коштів для продовження ремонту ділянки дороги на автошляху Лозова – Близнюки – Барвінкове – Велика Комишуваха, а також ремонту покрівлі на районному будинку культури смт Близнюки. 

Євгеній Шахненко пообіцяв посприяти вирішенню  питань, з якими зверталися мешканці Близнюківщини.