Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Бузок» запрошує на відкриття виставок живопису

«Бузок» запрошує на відкриття виставок живопису

Експозиції робіт Юлії Виходець «Складність краси. Краса складності» та «Край свідомості» Віталія Сластьянікова у галереї презентуватимуть 5 липня о 17:00.

Юлія Виходець  – не тільки молода художниця, що створила низку неповторних смислових картин, а ще й неординарна популярна особа, талановитий дослідник та викладач.

«Представлені роботи є виключно автентичними та  сучасними, презентують живопис та авангардизм. Це смілива дослідницько-мистецька гра з кольорами, настроєм, формою, без вимушеності та важкості, - розповідають організатори. -  Юлія розпочала свій шлях художника два роки тому, задавши в своєму оточенні новий тренд – відкривати в собі нове, не боятися оцінок. Ми з задоволенням презентуємо талановиту харків’янку, яка, ми впевнені, здатна отримати міжнародне визнання».

Віталій Сластьяніков народився і виріс у Харкові і його освіта ніякого відношення до мистецтва не має. «Ідея поточної експозиції осяяла художника абсолютно випадково. Футуристична тематика, представлена за допомогою геометричних елементів, здалася автору оригінальним і яскравим рішенням, - говорять у галереї. - Цей спосіб зображення виключає практично всі закони фізики, значно спрощуючи завдання, однак вимагає підвищеної точності і концентрації. Всі роботи створені за певними законами і лише в однієї є незначні відхилення від заданих стандартів. Спонуканням до такого рішення послужили насамперед жага насиченої і яскравої атмосфери, яку вдалося створити завдяки повній відсутності чорного кольору, що переважає в попередніх виставках, а також бажання випробувати себе в принципово новому проекті».

Виставки працюватимуть до 19 липня 2017 року.