Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року в Богодухівському районі буде реконструйовано та відремонтовано майже 25 об’єктів. Юлія Світлична

Цього року в Богодухівському районі буде реконструйовано та відремонтовано майже 25 об’єктів. Юлія Світлична

17 червня голова ХОДА відвідала Богодухівщину.

У рамках поїздки  Юлія Світлична провела нараду з керівництвом району та поспілкувалася з громадою.

«Будемо надалі розвивати район - задля того, щоб громада побачила реальні результати. На сьогодні для цього є всі можливості. За ініціативи Президента України, за плідної співпраці з Кабінетом міністрів України розвиваються місцеві та сільські бюджети. Є можливість вкладати ці кошти в ті інфраструктурні об’єкти, які потрібні громаді. Будемо потроху розбудовувати нашу рідну Харківщину. Ви можете повністю розраховувати на підтримку обласної влади», - звернулася до громади Юлія Світлична.

Вона також зазначила, що цього року виділено кошти з різних бюджетів на реконструкцію і ремонт майже 25 об’єктів соціально-гуманітарної сфери в Богодухівському районі.

«Відновлюємо будівництво школи майже на 190 місць, яке було покинуто ще декілька років тому. Сконцентруємо увагу також на ремонті дорожнього полотна. Будемо ремонтувати шляхопровід у селі Губарівка - роботи вже розпочалися. Моя позиція: цей ремонт необхідно завершити не пізніше початку наступного року», - сказала керівник області.

Під час відвідання Богодухівщини Юлія Світлична також взяла участь у відкритті двох об'єктів будівництва – дитсадку на території Сазоно-Баланівської громади та спортивного майданчика в місті Богодухів.

Звертаючись до гостей свята з нагоди відкриття дитсадку «Сонечко», керівник області відзначила, що здійснити бажання громади вдалося завдяки спільним зусиллям місцевих жителів та влади на всіх рівнях.

«Завдяки районним коштам було виготовлено документацію. Її подали на фінансування з державного бюджету, і держава виділила кошти. Коштом обласного та сільського бюджету ми змогли зробити ремонт, купити устаткування. Це спільний результат влади та громади», - зазначила голова ХОДА.

Дошкільний навчальний заклад розрахований на 35 малюків. До нього ходитимуть діти з двох населених пунктів.

Під час урочистостей Юлія Світлична передала іграшки для дітей та сертифікат на меблі.

Відкриваючи спортивний майданчик зі штучним покриттям у Богодухові, Юлія Світлична вручила вихованцям спортивної школи набори футбольних м’ячів.

«У Богодухівському районі немає подібного майданчика. Я сподіваюсь, що діти отримають хороші емоції. А якісні умови для занять будуть сприяти тому, щоб юні спортсмени змогли стати професіоналами. І, можливо, тут, серед цих дітей, є майбутні зірки національної збірної України по футболу», - сказала Юлія Світлична.

На новому майданчику одразу провели футбольний турнір, у якому взяли участь 6 команд з населених пунктів Богодухівщини. Для переможця керівник області передала футбольний м’яч з підписами футболістів національної збірної. 

Більше фото