Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівник ХОДА відзначила кращих медичних працівників області

Керівник ХОДА відзначила кращих медичних працівників області

17 червня Юлія Світлична зустрілася з медиками з лікарень Харкова та районів області.

Під час заходу, що пройшов у стінах Харківської обласної клінічної лікарні, керівник облдержадміністрації привітала медичних працівників з професійним святом, а також вручила кращим представникам сфери охорони здоров'я грамоти та подяки голови ХОДА.

«У наших серцях медичні співробітники - не раз на рік, а весь час, все життя. Особливо - в тяжкі хвилини, - сказала Юлія Світлична. - Дякую за вашу працю, за вашу любов до своєї роботи! Я бажаю жителям Харківської області здоров'я, вам і вашим родинам - миру, добробуту, більше вдячних пацієнтів, менше важкої роботи й більше добра. Любові вам у серці!».

Голова ХОДА запевнила, що сфера охорони здоров'я продовжить отримувати підтримку керівництва області. У 2017 році продовжиться процес придбання нового обладнання для лікарень обласного центру та районів. Також триває робота над отриманням фінансування від Європейського інвестиційного банку для проведення ремонтів у 14 обласних лікарнях.

«Ми надали всі папери та всі проекти. Я вже спілкувалася з керівництвом Європейського банку. Наполегливо домагаюся цього фінансування», - підкреслила Юлія Світлична.

Головний лікар обласної клінічної лікарні Богдан Федак, у свою чергу, подякував голові ХОДА за увагу до розвитку медичної сфери та до праці медиків.

«З вашою підтримкою ми будь-яку реформу в Харківській області проведемо без проблем. А те медичне обладнання та фінансування, які ми отримуємо завдяки вам, дозволить ще вище підняти й без того непоганий рівень медицини області, щоб наші пацієнти отримали діагностичну та лікувальну допомогу на найвищому рівні», - зазначив Богдан Федак.

Серед медпрацівників, які отримали нагороди, - головлікар Балаклійської ЦРЛ Марина Руденко. Вона підкреслює: нагороду вважає не тільки своєю, але такою, що належить усім медикам Балаклійщини, які виявили високий професіоналізм під час НС на 65-му арсеналі.

«Ми дуже вдячні вам, Юліє Олександрівно, та команді професіоналів, яку ви очолюєте, за таку оперативну роботу в момент, коли сталася надзвичайна ситуація, - сказала Марина Руденко. - Вважаємо, що саме завдяки вашій увазі, вашій особистій присутності та координації дій всіх структур, ситуацію вдалося взяти під контроль з перших хвилин. І вона залишається під контролем. Це відчули всі жителі нашого міста, в тому числі й медичні працівники».

Більше фото