Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Жителі Харкова і області, які прийшли на прийом 6 червня, зверталися до заступника голови - керівника апарату ХОДА з різних питань соціально-гуманітарного характеру.

Так, житель Мерефи звернувся з ініціативою створення в його місті музею «Світ українського козацтва».

Анатолій Бабічев зазначив, що такий музей цілком відповідає концепції національно-патріотичного виховання, розробленої обласною адміністрацією та впроваджуваної на Харківщині Радою національно-патріотичного виховання, до якої входять як експерти, так і представники громадськості. Він пообіцяв вивчити питання і за можливістю сприяти створенню такого музею.

З пропозицією організувати низку концертів авторської пісні «Батьківщина» в навчальних та оздоровчих закладах області звернувся до Анатолія Бабічева харківський поет-пісняр, учасник щорічного фестивалю бардівської пісні «Есхар». Анатолій Бабічев обіцяв доручити Департаменту науки і освіти ХОДА розглянути це питання.

З проханням допомогти у наданні соціального житла сироті, яка опинилася в складних життєвих обставинах, бувши на 8 місяці вагітності, прийшла на прийом викладач дівчини, у якій вона тимчасово проживає. Заступник голови ХОДА пообіцяв надати всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації.

Всі питання, порушені в ході прийому, Анатолій Бабічев взяв під особистий контроль.