Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк відвідав Чугуївський район з робочою поїздкою

Михайло Черняк відвідав Чугуївський район з робочою поїздкою

У ході візиту в район 26 травня заступник голови ХОДА ознайомився з роботою центральної районної лікарні.

Михайло Черняк зосередив увагу на виконанні програми «Доступні ліки» в районі.

«Це дуже важлива державна програма. Керівництво на місцях має зробити все, щоб люди розуміли, що програма працює, кошти для цього виділяються у повному обсязі», − зазначив заступник голови ХОДА.

Головний лікар Чугуївського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Черевань повідомила, що медзаклад вже уклав договори щодо участі в реалізації програми з 6 аптеками. На даний момент відпущено ліки на загальну суму більше 60 тис. грн.

Крім того, Михайло Черняк ознайомився з роботою відділень лікарні - протитуберкульозного диспансеру, реанімації, діагностичного кабінету, оперблоку.

Перебуваючи в районі, заступник голови ХОДА також провів виїзний прийом громадян. Він розглянув звернення мешканців селищ Малинівка, Есхар та Кам'яна Яруга щодо надання матеріальної допомоги для лікування, забезпечення медичними препаратами, отримання слухового апарату, тощо.

Михайло Черняк дав доручення спеціалістам Чугуївської РДА підготувати пакети необхідних документів для надання жителям району матеріальної допомоги та взяв питання під особистий контроль.