Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Головне – відчувайте себе громадянами своєї країни. Михайло Черняк – випускникам

Головне – відчувайте себе громадянами своєї країни. Михайло Черняк – випускникам

26 травня заступник голови ХОДА з робочою поїздкою відвідав Чугуївський район.

Під час поїздки він завітав на свято Останнього дзвоника в Малинівську гімназію.

Цього року навчальний заклад завершили 20-ть 11-класників. Михайло Черняк привітав дітей, їхніх батьків та вчителів від імені голови ХОДА Юлії Світличної та передав директору гімназії Аллі Фендріковій сертифікат на придбання оргтехніки.

Заступник керівника області наголосив, що держава покладає велику надію на молоде покоління.

«Сьогоднішній останній дзвоник - це подія, яку ви пам'ятатимете завжди, - звернувся до випускників Михайло Черняк. - Шкільні роки − найкращі часи в житті. Наші випускники – це майбутнє, на яке ми всі працюємо разом, за яке гинуть наші хлопці. Це майбутнє, яке допоможе Україні гідно увійти у європейську спільноту. Найголовніше, щоб ви відчували себе громадянами своєї країни, українцями, і ніколи не забували свою рідну українську землю: Слобожанщину та Чугуївщину».

Заступник керівника області разом з головою Чугуївської райдержадміністрації Миколою Шошиним нагородили 30 учнів похвальними листами.

«Мені приємно вітати наших випускників – це молоде, перспективне покоління. Завдяки великій команді Президента України Петра Порошенка ви отримали більше можливостей, європейська родина відкрила для вас свої двері. Для керівника області Юлії Світличної сфера освіти – головний пріоритет: в області будують, ремонтують і оснащують школи, щоб ви мали всі можливості здобувати якісну освіту», - сказав голова РДА.

Після урочистої частини Михайло Черняк і Микола Шошин відвідали гімназію, де поспілкувалися з випускниками.