Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко перевірив хід підготовки до опалювального сезону в Барвінківському районі

Євгеній Шахненко перевірив хід підготовки до опалювального сезону в Барвінківському районі

Під час робочої поїздки на Барвінківщину заступник голови ХОДА також оглянув центральну котельню міста та обговорив з керівництвом району шляхи модернізації системи опалення.

Євгеній Шахненко відзначив, що стан підготовки районів до опалювального сезону контролює особисто керівник області Юлія Світлична. Заступник голови ХОДА порушив перед керівництвом району питання оптимізації системи теплопостачання міста Барвінкове. Він проінспектував стан центральної котельні, яка забезпечує теплом все місто.

«Вимагаю від вас проведення енергоаудиту. Нам потрібно вирішити, як ефективно та економно опалювати місто. Наприклад, можна реставрувати існуючі мережі та котельню. Інший варіант - замінити один з двох котлів 6 МВт на котел 3 МВт. Можна відмовитися від центральної газової котельні з її зношеними мережами й розробити новий проект та встановити дві модульні твердопаливні котельні», - звернувся до керівництва району та міста Євгеній Шахненко.

Під час засідання активу району голова Барвінківської РДА Володимир Ромах наголосив, що на Барвінківщині вже розпочато роботи з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

«Ми плануємо проводити енергоощадні заходи та оптимізацію системи теплопостачання. Наразі готуємо до опалювального сезону 21 котельню. На підготовку до опалювального сезону планується використати 110 тис. грн», - доповів голова району.

Також під час засідання активу району обговорювали проблеми, які є у діяльності каналізаційного, водопостачального господарства, особливості підготовки житлового фонду до зимового періоду та інші нагальні питання.