Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична та Володимир Гройсман домовилися про виділення додаткових коштів на допомогу мешканцям Балаклії

Юлія Світлична та Володимир Гройсман домовилися про виділення додаткових коштів на допомогу мешканцям Балаклії

Фінансовий ресурс планують спрямувати на відновлювальні роботи та закупівлю або будівництво житла тим, чиї будинки зазнали руйнівних пошкоджень під час надзвичайної ситуації, яка сталася на 65-му військовому арсеналі в місті Балаклія.

Домовленості з Прем’єр-міністром України досягнуто в питанні щодо виділення коштів для будівництва або придбання житла 27 сім’ям, квартири або будинки яких непридатні для проживання. Також додаткове фінансування необхідне для продовження відновлювальних будівельних робіт у багатоквартирних житлових будинках та об’єктах соціально-гуманітарної сфери в Балаклійському районі.

Необхідні кошти будуть виділені найближчим часом.

Нагадаємо, на відновлювальні роботи в Балаклійському районі вже було спрямовано 112 млн грн: 100 – з державного бюджету, 10 – з обласного та 2 – з районного. За останніми даними, у багатоквартирному секторі міста Балаклія відремонтовано вже 91 % покрівель, що були пошкоджені, у приватному – 90%. Продовжуються роботи зі встановлення вікон. Обсяг виконаних робіт по багатоквартирному житловому сектору складає 91%, по приватному - 46%.