Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев вручив дипломи магістрам ХарРІ НАДУ

Анатолій Бабічев вручив дипломи магістрам ХарРІ НАДУ

У цьому році інститут випустив 272 магістри державного управління, які представляють майже третину регіонів України.

Заступник голови - керівник апарату ХОДА взяв участь в урочистому випуску, який відбувся 24 лютого. Він привітав випускників від імені керівника області Юлії Світличної, побажавши їм миру, злагоди та перемог на професійній ниві.

«Харківський регіональний інститут Національної академії державного управління при Президентові України знову доводить, що є центром надання високоякісних освітніх послуг. Я впевнений, що вже завтра ви почнете робити щось важливе для розвитку і зміцнення нашої держави, - звернувся Анатолій Бабічев до магістрів. - Україна сьогодні переживає непрості часи, але впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо подолати нагальні проблеми не тільки в суспільно-політичній, а й в економічній сферах».

Керівник інституту Людмила Бєлова, вітаючи випускників, зазначила, що частина студентів вишу сьогодні відстоює свободу та незалежність України у зоні АТО.

«Ми вдячні кожному з них і повинні підтримати їх відданістю своїй справі, ми зобов’язані розвивати і зміцнювати нашу державу, - підкреслила Людмила Бєлова. - Ваш професіоналізм - запорука сталого соціального розвитку держави, міста, села, кожної територіальної громади. І, як керівники, ви берете на себе відповідальність за життя кожної людини».

Майже половина випускників 2017 року склали державний екзамен та захистили магістерські роботи на «відмінно». 182 з 272 випускників завершили навчання за рахунок державного замовлення, а решта – 90 осіб – навчалися за власним покликом на умовах контракту.