Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко відвідав з робочим візитом Дворічанський район

Євгеній Шахненко відвідав з робочим візитом Дворічанський район

Під час поїздки 21 лютого заступник голови ХОДА ознайомився з роботою низки соціальних закладів та провів особистий прийом громадян.

Зокрема, він ознайомився з ходом ремонту приміщення Центру первинної медико-санітарної допомоги Дворічанського району та поспілкувався з головним лікарем закладу, який проінформував заступника голови ХОДА про плани щодо ремонту на 2017 рік. Також Євгеній Шахненко відвідав Дворічанську ЗОШ І-ІІІ ступенів та Дворічанський ліцей, де цього року планують провести ремонтні роботи за кошти обласного бюджету. За фінансової підтримки Європейського інвестиційного банку в ліцеї планують замінити дах та відремонтувати фасад інтернату.

Крім того, Євгеній Шахненко відвідав комунальне підприємство «Дворічна», де під час зустрічі з колективом обговорив питання функціонування підприємства в 2017 році.

Також у рамках візиту до району заступник керівника області провів особистий прийом громадян, під час якого до нього зверталися з питань покращення матеріально-технічного стану закладів бюджетної сфери, а також надання допомоги у введенні в експлуатацію житла.

Підсумковим заходом поїздки стали збори адміністративно-господарчого активу району, під час яких обговорювались питання проходження опалювального періоду, результати роботи за минулий та перспективи на 2017 рік.

«Обласна державна адміністрація готова підтримати Дворічанщину в питаннях розвитку інфраструктури. Тим більше, що в 2016 році всі спільні заходи району та області щодо інвестування в розвиток району виконані в повному обсязі. А це закупка шкільного автобуса та сміттєвозу, ремонт Центру первинної медико-санітарної допомоги, забезпечення апаратом для рентгенологічних досліджень населення району та інше», - зазначив Євгеній Шахненко в ході засідання.