Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Жителі області, які прийшли на прийом 18 січня, зверталися до першого заступника голови ХОДА переважно із земельних питань.

Так, житель Змієва попросив Марка Беккера допомогти в оформленні земельної ділянки. Проблема полягає у тому, що під час розробки земельної документації припустились помилок - і виникло накладення меж його і сусідської земельних ділянок.

Марк Беккер дав доручення співробітнику Головного управління Держгеокадастру в Харківській області, який був присутній на прийомі, детально вивчити це питання і допомогти пенсіонерові.

«Представники ГУ Держгеокадастру зв'яжуться з виконавцем земельних робіт, який припустився помилок в документації, для того, щоб усунути їх. Після цього ви зможете оформити документи на вашу ділянку», - розповів Марк Беккер.

З проханням допомогти у виділенні 2 га землі для ведення підсобного господарства до першого заступника голови ХОДА звернувся мешканець Краснокутського району, інвалід війни, який самостійно виховує двох дітей. За його словами, районна адміністрація визначила ділянку, але оформити її він не може.

Заявнику пояснили, що виділена земля знаходиться в межах ділянки в 26 га, на якій не виконано розділ. Ці роботи не можуть бути виконані за бюджетні кошти - розробку землевпорядної документації повинні оплачувати власники ділянок.

«Після розділу ви зможете оформити свої 2 га землі», - пояснив Марк Беккер.

Більше фото